Aanmelden overblijf


Datum: april 2016
Betreft: verzoek om te registreren op www.mijntso.nl/blokwhere 

Beste ouders/ verzorgers,

Vanaf 23 mei 2016 gaat onze overblijforganisatie het administratiesysteem van ‘Mijn TSO’ gebruiken. Dit systeem biedt ouders veel gebruikersgemak. Aan- en afmelden voor de overblijf kan voortaan via de telefoon, tablet of computer gedaan worden. U kunt vaste dagen inplannen, losse dagen opgeven of toch nog dagelijks de opgegeven planning tot 10.00 uur wijzigingen wanneer dat nodig is. Om 10.00 uur zet Mijn TSO de aanmeldingen vast, zodat de overblijforganisatie op basis van de aangemelde kinderen de begeleiding kan inplannen.

Registreren
Dit online systeem vervangt de huidige manier van aan- en afmelden. Wel heeft u een account nodig om gebruik te kunnen maken van dit systeem. Wij vragen daarom alle ouders een eigen account aan te maken op www.mijntso.nl/blokwhere    Ook als uw kind op dit moment geen gebruik maakt van de overblijf. Wij vragen u dit te doen voor uiterlijk donderdag 14 juli 2016.

Voor het registreren heeft u de volgende schoolcode nodig: 13FKBr4w
(Registreren via een tablet, laptop of computer, niet via telefoon.)

Nadat u uzelf heeft geregistreerd en de oudergegevens heeft ingevuld, maakt u voor uw kind(eren) een account aan. Hierna kunt u de overblijfdagen plannen. Deze planning kunt u via tablet, laptop, computer én telefoon dagelijks wijziging.

Betalingen
Dit systeem registreert alleen de dagen die u ‘afneemt’. Dit zijn ook de dagen waarbij u bent vergeten uw kind af te melden. De overblijf heeft immers personeel ingehuurd op basis van het aantal aangemelde kinderen.
Alle afgenomen dagen worden automatisch opgeteld, waarna u iedere maand een gespecificeerde factuur via de mail ontvangt. 
Wij gaan er vanuit dat u veel gemak gaat ervaren van dit programma.

Namens de overblijforganisatie,
Esther Ehlers
Coordinator overblijf Blokwhere

Verkeerssituatie rond de school


N.a.v. een ernstig incident hebben we vorige week twee brieven op onze site gezet waarin we onze zorgen uitten over de verkeerssituatie rond onze school. Het verkeers- en parkeergedrag van een toenem...

lees verder

Alcohol- en drugsvoorlichting in Groep 8


Dinsdag 10 en dinsdag 24 mei komt er iemand van de Brijderstichting een alcohol- en drugsvoorlichting geven aan de kinderen van groep 8.

lees verder

Kinderjury


Ter afsluiting van de kinderjury mogen de kinderen in mei (datum nog niet bekend) naar de bibliotheek. We brengen dan een bezoek aan schrijfster Manon Sikkel.

lees verder

Bezoek aan de boerderij groep 5


Maandag 18 april zijn de kinderen van groep 5 naar de boerderij geweest. De kinderen hebben met een verrekijker vogels bekeken en de stallen van de boerderij bezocht. Het was een leuke en leerzame mid...

lees verder

Meer nieuws groep 4


Nieuwsarchief
Schriftelijk Verkeersexamen Groep 7 (Toegevoegd op 25-04-2016)
Koningsspelen (Toegevoegd op 25-04-2016)
Eerste communie (Toegevoegd op 25-04-2016)
Fruitproject (Toegevoegd op 25-04-2016)
Vakantieweek eind mei (Toegevoegd op 25-04-2016)
Pinkstermaandag vrij (Toegevoegd op 25-04-2016)
Meivakantie (Toegevoegd op 25-04-2016)
Schoolreisjes (Toegevoegd op 25-04-2016)
Verkeersveiligheid rondom de school (Toegevoegd op 15-04-2016)
Verkeersincident (Toegevoegd op 15-04-2016)
Meer nieuws...